Η ζωή σαν παραμύθι...

tolo-beach-coffeeΤο κτίριο αυτό το έχτισε ο Ελβετός WERNER GERBER ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους chef cooking και τα περισσότερα χρόνια του τα πέρασε ως προσωπικός chef του αυτοκράτορα της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ.

Δεν το λειτούργησε σχεδόν ποτέ επαγγελματικά ως πραγματικό ξενοδοχείο ,αν και ποτέ δεν υπήρξε καλοκαιρινή ημέρα που να μην ήταν πλημμυρισμένο από τις φωνές και τα γέλια των καλεσμένων του.

Το ονόμασε, SWISS HOUSE και στα δωμάτιά του, αλλά και στις δροσερές αυλές του που τις σκέπαζαν με τον ίσκιο τους , τεράστιοι ευκάλυπτοι δίπλα στο κύμα, φιλοξενήθηκαν όλοι οι γνωστοί VIP της εποχής ΩΝΑΣΗ ο οποίος αγκυροβολούσε το << ΧΡΙΣΤΙΝΑ >> μπροστά στο SWISS HOUSE και κυρίως όλοι ανεξαιρέτως , οι πιλότοι της αεροπορικής εταιρείας SWISS AIR. Και αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο. 

H πτήση ΖΥΡΙΧΗ-ΑΘΗΝΑ περνούσε πάντα πάνω από τον Αργοσαρωνικό κόλπο.

Στους πιλότους που είχαν πετάξει σε όλο τον κόσμο έκανε τόσο εντύπωση ο κόλπος του ΤΟΛΟΥ, μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα, πήραν τα αυτοκίνητά τους και γύρισαν πίσω, σε εκείνο τον γαλαζοπράσινο κόλπο που είχαν δει ανάμεσα από τα σύννεφα. Έφτασαν στο SWISS HOUSE και εδώ έμεναν πάντα όλοι τους. 

Λίγο αργότερα απέναντι από το ξενοδοχείο ανάμεσα στα χωράφια με τους ποτιστές , που πότιζαν τις ντομάτες και τις πιπεριές ο WERNER GERBER έβαλε τα θεμέλια της τουριστικής ανάπτυξης όχι μόνον στο ΤΟΛΟ, αλλά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου δημιουργώντας το πρώτο οργανωμένο camping το οποίο ονόμασε φυσικά SWISS CAMPING.

Όταν έφυγε ο WERNER GERBER το SWISS HOUSE έγινε ASSINI BEACH HOTEL προς τιμή της γυναίκας του THEODORAS GERBER - TSIRIKOU , την οποία είχε ερωτευθεί με την πρώτη ματιά όταν την είδε στο καφενείο της στην Ασσίνη.

Τώρα τους επισκέπτες του ASSINI BEACH HOTEL τους υποδέχεται και φιλοξενεί η ανιψιά της THEODORAS GERBER - TSIRIKOU η ANASTASIA TSIRIKOU-KAROUNTZOU μαζί με το σύζυγό της ADRIANOS και τα δυο της παιδιά ATHANASIOS και THEODOROS.

100%

γαλαζοπράσινη παραλία

100%

ποιοτική διαμονή

100%

όμορφο περιβάλλον

Επισκεφθείτε το Τολό Αργολίδας.
Κάντε τώρα online την κράτηση σας!

Assini Beach Hotel

Επικοινωνία